Среда, март КСНУМКС, КСНУМКС
Како Кина наставља да се успоставља као главна туристичка дестинација, њен индустрија кулинарског туризма требало би да добије значајан подстицај. Недеља ресторана пролеће 2025, дуго очекивани догађај, нуди путницима ексклузивну прилику да истраже разноврсну гастрономску културу земље. У организацији УнионПаи Интернатионал и ДинингЦити, окупља овај кулинарски фестивал 800 врхунских ресторана у 16 већих градова. Руннинг фром 6. марта до 27. априла 2025, догађај има за циљ да привуче међународни посетиоци, љубитељи хране и глобални власници УнионПаи картица, омогућавајући им приступ Ресторани са Мицхелин звездицама, Црни бисер и награђивани хотелски ресторани по посебно одабраним ценама.
Са постављеним менијима који почињу у 78 ЈПИ (приближно 10 УСД), гости ће моћи да се уроне Богато кинеско кулинарско наслеђе док користи од беспрекорних опција дигиталног плаћања. Како туризам у Кини наставља да се опоравља, утицај Недеље ресторана 2025 глобални прехрамбени туризам, луксузно гостопримство и међународна путовања очекује се да ће бити далекосежна.
реклама
Растућа популарност путовања фокусираних на храну довела је до тога да дестинације широм света искористе гастрономска искуства као главна атракција за међународне туристе. Кина, са својим регионална разноликост, цењене традиције хране и иновативни кувари, савршено је позициониран да привуче путнике који траже аутентичну, квалитетну храну.
Овогодишњи Недеља ресторана није само прослава Позната кинеска кулинарска сцена али и велики подстицај ка јачање међународних туристичких партнерстава. Са УнионПаи-ова широка глобална мрежа, међународни туристи могу лако да направе плаћања без проблема, Смањујући трансакцијске накнаде и баријере за конверзију валута— кључни фактор који утиче на лакоћу путовања.
Сваки град који учествује у Недеља ресторана пролеће 2025 офферс а посебан профил укуса што одражава различите културне утицаје Кине. Од Царска кухиња Пекинга до космополитских укуса Шангаја и кантонских делиција Гуангџоуа, посетиоци ће моћи да доживе широк спектар традиционална и савремена јела.
У северној Кини, путници ће пронаћи изванредна мешавина царских делиција и модерних фузионих јела. Пекиншка патка, монголски лонац и ручно рађени резанци су међу најважнијим, привлачећи и домаће и међународне посетиоце жељне да истраже аутентичне кинеске укусе.
Шангај, познат по својим елегантна култура обедовања и иновативни кувари, садржаће оба Објекти са Мицхелиновим звездицама и савремени бистрои. Хангџоу, познат по Риба са Западног језера и кухиња са чајем Лонгјинг, нуди савршен спој наслеђа и савремености.
Јужна Кина се широко сматра кулинарско срце кантонске кухиње. Гуангзхоу'с дим сум културе, у комбинацији са Сцена финих ресторана у успону у Шенжену, чини ове градове обавезним за посету за љубитеље хране.
Ченгду, УНЕСЦО Град гастрономије, пружиће посетиоцима прилику да пробају сечуански хотпот, кунг пао пилетина и мапо тофу. Нагласак града на смелих укуса и ватрених зачина наставља да привлачи авантуристичке путнике у храну.
Са Кином која поново отвара своја врата за више међународних посетилаца, прехрамбени туризам очекује се да ће играти кључну улогу у привлачењу луксузни путници, пословни професионалци и дигитални номади. Догађаји као што су Недеља ресторана пролеће 2025 ојачати позицију Кине као глобалне одредиште за ручавање, са директним импликацијама за резервације авио-компанија, стопе попуњености хотела и долазна путовања.
Овај кулинарски догађај такође подржава кинеску ширину напори за опоравак привреде и туризма, нудећи посетиоцима широм света:
Са преко 2.4 милијарде УнионПаи картица издатих широм света, догађај осигурава да туристи из преко 80 земаља и региона може уживати у глатким трансакцијама без потребе за додатним услугама мењања валута.
Док их све више путника прихвата решења за дигитално и мобилно плаћање, УнионПаи'с konverzija valuta u realnom vremenu и широко прихватање трговаца су се показали од суштинског значаја за међународне туристе. Поред тога традиционално плаћање картицама, посетиоци такође могу да користе УнионПаи КР кодови, Алипаи и ВеЦхат Паи, чинећи искуство у ресторанима у Кини што лакшим.
За оне који путују из Европи, Северној Америци и југоисточној Азији, ова решења плаћања елиминисати скривене накнаде за трансакције, омогућавајући им да максимизирају своје путне буџете док истражују најбоље кинеске ресторане.
За љубитеље хране и ентузијаста путовања, Недеља ресторана пролеће 2025 нуди невиђену прилику да се препустите Најпознатија кинеска кулинарска искуства док ужива у предностима а поједностављена мрежа плаћања.
Као део текућег оживљавања кинеског туризма, Недеља ресторана пролеће 2025 очекује се да постави нови стандард за одредишни догађаји за обједовање и привлаче нови талас путника вођених искуством.
Одабиром „Недеља ресторана пролеће 2025.“ и избором ресторана и термина, посетиоци могу да потврде своје ексклузивно искуство у ресторану. По доласку, гости само треба да покажу своју потврду резервације и плаћају својом УнионПаи картицом.
Како се међународни туризам опоравља, кинески угоститељство и угоститељски сектор очекује се да буду сведоци обновљено интересовање глобалних путника. Све већа привлачност туризам заснован на храни, у комбинацији са иновације у дигиталном плаћању, осигурава да посетиоци могу да уживају безбрижна, импресивна и приступачна искуства.
sa Ресторани са Мишелиновом звездицом, луксузни хотели и новонастајућа места са врхунским ресторанима сви који учествују, Недеља ресторана пролеће 2025 ће несумњиво учврстити репутацију Кине као а врхунска кулинарска дестинација.
реклама
Ознаке: Туристичке вести у Пекингу, Ресторани Црног бисера у Кини, Туристичке вести из Ченгдуа, Кина, Вести о кинеском туризму, Кинеска кухиња, кулинарски туризам Кина, фине дининг Цхина, прехрамбени туризам Кина, Туристичке вести Гуангџоуа, Туристичке вести Хангџоуа, луксузни ресторани Кина, Мицхелин ресторани Кина, Недеља ресторана пролеће 2025, Шангајске туристичке вести, Шенжен Туристичке вести, Туристичке вести у Тјенђину, УнионПаи Интернатионал
Среда, јули КСНУМКС, КСНУМКС
Среда, јули КСНУМКС, КСНУМКС
Среда, јули КСНУМКС, КСНУМКС
Среда, јули КСНУМКС, КСНУМКС
Среда, јули КСНУМКС, КСНУМКС
Среда, јули КСНУМКС, КСНУМКС
Среда, јули КСНУМКС, КСНУМКС
Среда, јули КСНУМКС, КСНУМКС